Webinars

Komen de tijdstippen van de live webinars je niet goed uit en/of wil je de webinar nog eens terugkijken? De webinar van vrijdag 20 maart 2020 is via deze link terug te kijken. 

*** Tijdens de Coronacrisis organiseert Schoolsupport regelmatig webinars over Documentatiecentrum Online. Ben je leerkracht, ict-coördinator of leescoördinator, schrijf dan in, volg een online webinar en investeer 30 minuten in het leren kennen van alle mogelijkheden van DC Online en de ondersteuning eromheen.

 

Van 19 tot en met 27 maart was er elke werkdag een webinar en honderden leerkrachten en andere onderwijsprofessionals volgden of bekeken in deze periode een webinar. We merken dat de behoefte aan live webinars inmiddels afneemt. Een opgenomen webinar blijft te allen tijde terug te kijken, zie de link hierboven.

 

Zolang er belanstelling is, zullen er nieuwe live webinars gepland worden! Wil je dus toch nog een live webinar volgen, maar kun je niet op onderstaande data en/of tijdstippen? Mail ons je belangstelling via service@schoolsupport.nl. We blijven hoe dan ook doorgaan met onze reguliere hoeveelheid DC-webinars: eens per twee weken. Ook in niet-crisistijden. ***

Elk DC-webinar start met een basisuitleg van een kleine 30 minuten: 
Wat biedt Documentatiecentrum precies als het gaat om lezen, informatieverwerken en onderzoekend leren? Hoe kunnen leerlingen thuis aan de slag met DC Online? Waar en met welke Tips en Tips-voor-thuis helpen we leerkrachten en ouders? Met dit kennismakingswebinar geven wij een antwoord op al deze vragen.

 

Daarna blijven wij nog de rest van het uur online voor het beantwoorden van evt. vragen.
Voor diegenen die al met Documentatiecentrum en/of DC Online werken maar nog specifieke vragen hebben: kom gerust later binnen bij de webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen, wij beantwoorden ze live!

 

 

 

Schrijf nu in op één van de volgende webinartijden!

 

Documentatiecentrum Online - alle mogelijkheden

Donderdag 4 juni 2020

15:00 - 16:00 uur

Inschrijflink

 

Documentatiecentrum Online - alle mogelijkheden

Dinsdag 16 juni 2020

16:00 - 17:00 uur

Inschrijflink

 

Documentatiecentrum Online - alle mogelijkheden

Woensdag 1 juli 2020

14:00 - 15:00 uur

Inschrijflink

 

 

 

 

 

Nóg meer uit DC Online halen? 15 april stuurden we een e-mail naar leerkrachten met daarin zes supersnelle tips. Lees deze e-mail hier terug en zet DC Online binnen 3 minuten in bij je onderwijs op afstand!