Documentatiecentrum Werkstukken Estafette

Win met je werkstuk boeken voor je school!
Op DC Online vind je meer dan 500 boeken over verschillende onderwerpen. Er zit zeker weten iets bij dat jij superinteressant vindt. En hoe leuk is het dan om je helemaal in dat onderwerp te storten?! 
Dus… Ben jij gek op gamen, skateboarden, voetbal of op zingen? Houd je van kleding en sieraden of wil je meer weten over fotograferen? Ontdek je graag alles over het heelal, of over de aarde en ons klimaat? Raak je niet uitgeleerd over de Romeinen of over de Tweede Wereldoorlog? Heb je zin om meer te leren over panda’s, slangen, giraffen of paarden? Of ben je nu wel eens benieuwd hoe virussen precies werken…?
Kies een boek van DC Online, verdiep je helemaal in dat onderwerp en maak er een mooi werkstuk over. Stuur je werkstuk of foto's ervan naar ons en wie weet win jij mooie boeken voor je schoolbieb!
Wij verloten onder alle inzenders, elke werkdag, mooie Documentatiecentrum-informatieboeken voor jullie schoolbieb. 

Aan de slag!

Kies op het platform van Documentatiecentrum een boek over een onderwerp waarover je meer wil weten. 

 

Heb je hulp nodig? 

Op deze webpagina (zie het menu aan de rechterkant) vind je ook een cursus Werkstuk maken. Je kunt de cursus online doornemen, of je ouder of begeleider vragen om 'm voor je te printen. Aan het eind van de cursus... is je werkstuk klaar! Hoe handig is dat?!

 

Klaar! Wat nu?

Als je werkstuk echt helemaal klaar is, dan kun je meedoen met onze Werkstukken Estafette. Samen maken we er een echte estafette van: ben jij klaar en heb je er iets moois van gemaakt, dan help je je broertje, zusje, vriendinnetje of vriendje. Zo kan jullie school elke dag een informatieboek voor de schoolbieb winnen!

 

Meedoen is... je bestand(en) uploaden.

Klik op Inzenden in het menu aan de rechterkant van deze pagina. Je kunt twee bestanden van maximaal 2MB (2000KB) uploaden: bijvoorbeeld de computerversie van je werkstuk en een foto. Uiteraard gaan we veilig om met de gegevens die je met ons deelt. En... foto's delen we nooit zonder je toestemming. Als je gewonnen hebt, krijg je van ons binnen een paar dagen bericht!

 

Hoe maak je extra veel kans op prijzen?

Het boek dat je wint, is de bieb van je klas of school. Als op een school heel veel kinderen meedoen, dan is de kans aanwezig dat jullie meerdere mooie informatieboeken winnen! Wij sturen de boeken naar je school, met de namen van de winnaars erbij.